Project Haken en Breien


***
jan 2013 Als ik had gedacht dat het haken een bevlieging zou zijn, dan had ik het dus mis. Nog steeds komen er nieuwe projecten in mijn hoofd naar boven komen. En haak ik de nodige vierkantjes. Gezellig 's avonds bij de tv. Het laatste wat van de naald kwam is een granny square deken gemaakt van Big Delight van Drops. Een zalige wol om mee te haken.Het aan elkaar zetten van de blokjes heb ik gedaan met Alaska van Drops. Zal deze week meerdere foto's publiceren.Nu even een detailfoto...
juni. 2012
de deken van zoonlief vordert gestaag, maar wat een meters zitten daar in. Nu het warmer wordt begonnen met een plaid voor de oudste. kleine lapjes haken is minder warm dan een deken van 2.20 lang. Zowaar de plaid is af en kan richting zoonlief.De deken van de andere zoon ligt nu toch maar weer op schoot. anders is de winter afgelopen alvorens deze klaar is.

febr. 2012
De Granny stripes voor mijn dochter is af. Ben gelijk maar weer begonnen met de volgende deken. Lekker 's avonds haken bij het tv kijken.  Zoonlief wilde een deken met verticale strepen en niet met die zoetsappige kleuren, dus 403 steken opzetten en sto├»cijns beginnen.

***
jjan 2012
Hier een compilatie van mijn haakwerkjes waaraan ik nu mee bezig ben. Op dit moment ben ik met meerdere projecten bezig. De granny stripe deken voor mijn dochter en een raam decoratie met een Claddigh afbeelding. deze vond ik op internet en vind hem zo mooi dat ik hem wel moet maken. Met dank aan de originele haakster.

***

jan 2012
Daarnaast ben ik bezig met een sjaal te breien. Die eigenlijk voor mijzelf is, maar zowel dochter als mijn
moeder willen hem erg graag zelf om hun nek hangen. Dat wordt dus extra breien.

***
Geen opmerkingen:

Een reactie posten